Mutsen borduren of bedrukken - Laagste prijsgarantie bij Shirtkoning

Mutsen borduren of bedrukken
Shirtkoning.nl laat al ruim 25 jaar zien dé textieldrukkerij van Nederland en België te zijn. Naast kleding bedrukken zijn wij ook expert in mutsen bedrukken en mutsen borduren. Inmiddels hebben al meer dan 10.000 klanten gebruik gemaakt van onze producten en diensten, om meerdere redenen. Ten eerste leveren wij uitsluitend hoge kwaliteit en behandelen we onze klant als koning. Shirtkoning.nl laat zien dat kwaliteit en scherpe prijzen goed samen kunnen gaan. Wij hanteren overigens niet alleen een lage prijs, wij bieden u altijd een laagste prijs garantie aan. Bedrukking van mutsen doet u dus nergens goedkoper!

Knitted muts 1450 Prijs: 1,55 p/s


Kleuren leverbaar: bruin, zwart, royal, rood, grijs, geel, oranje, paars, roze, vavy, lichtblauw, wit.
Materiaal: 100% acrylic
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier

Beany muts 1451 Prijs:  1,60 p/s


Kleuren leverbaar: zwart, navy, ecru.
Materiaaal: 100% acrylic
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier

Fleece muts 1874 Prijs: 1,55 p/s


Kleuren leverbaar: zwart, royal, rood, wit, grijs, geel, lichtgroen, oranje, paars, roze, navy, donkergroen, lichtblauw, ecru, reflexblauw.
Materiaal: 280 grams antipilling fleece
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier

Fleece muts promo 1875 Prijs: 1,20 p/s


Kleuren leverbaar: zwart, rood, grijs, navy.
Materiaal: 220 grams antipilling fleece
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier

Bandana fleece 1870 Prijs: 2,35 p/s


Kleuren leverbaar: zwart, oranje, navy.
Materiaal: 280 grams antipilling fleece
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier

Fleece muts contrast 1877 Prijs: 2,10 p/s


Kleuren leverbaar: royal/wit, rood/wit.
Materiaal: 280 grams antipilling fleece
Meer dan 250 stuks op aanvraag
Voor bedrukken borduren: klik hier


Onderstaande artikelen zijn ook leverbaar, en zijn in diverse kleuren leverbaar (op aanvraag)!


                                               Kijk ook even in onze digitale catalogus, voor nog meer mutsen
                                                   http://www.top-tex.nl/casquettes-bonnets/bonnets.html
                                                      Vermeld ons het artikelnr voor een vrijblijvende offerte

Voor meer info of een ander artikel, bel on verkoopteam 040-2573521 of mail ons info@shirtkoning.nl
Minimaal 10 stuks, prijzen excl 21% btw

Muts nodig?

Gaat u de kou opzoeken in een skioord? Staat u al te popelen om straks de schaatsen weer uit het vet te halen? Of moet u ‘s ochtends vroeg een eind op de scooter of de fiets? Wat het ook is, u wilt niet staan koukleumen of zelfs kouvatten.
Aangezien de winter er weer aankomt, kan het akelig koud gaan worden. U wilt er dan natuurlijk lekker warm bijlopen. Maar wist u dat u veel warmte kwijt raakt via uw hoofd? Dankzij het dragen van een muts houdt u de warmte bij u en zult u het veel minder snel koud hebben.

Mutsen bedrukken of mutsen borduren

Maak van de nood een deugd en kies voor mutsen bedrukken door Shirtkoning.nl. Wij kunnen allerlei soorten mutsen bedrukken of borduren. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere warme fleece muts of voor een leuke gebreide muts. Met onze jarenlange ervaring kunt u de bedrukking of borduringen zo gek nog niet bedenken en wij regelen het!

Muts bedrukken met logo

Gebruik de kou in uw voordeel door het plaatsen van uw bedrijfsnaam of logo op een muts. Het is een bijzonder effectieve marketingstrategie om te kiezen voor mutsen bedrukken met logo of mutsen borduren met logo. Mutsen komen nou eenmaal altijd van pas. Geef de bedrukte mutsen daarom cadeau aan uw werknemers of aan zakelijke relaties. Of u nu kiest voor opvallende kleuren of bescheiden kleuren, uw bedrijf valt gegarandeerd onder de aandacht.
 
Met Shirtkoning kunt u ook de hele familie van een bedrukte muts voorzien. Handig, dan raakt u deze niet kwijt op de ijsbaan, piste of natuurlijk gewoon dicht bij huis. Wij hebben in ons mutsenassortiment ook kinder fleece mutsen, gebreide wintermutsen, beanie mutsen, geborduurde mutsen en fleece wintermutsen in diverse kleuren. 

Bedrukte mutsen bestellen

Wilt u mutsen bedrukken of borduren, maar kunt u de muts van uw keuze niet vinden op onze website? Neem eens contact op met ons verkoopteam. Wij kunnen in principe iedere gewenste muts leveren en voorzien van logo en/of tekst, ook als die niet op onze website te vinden is. Vraag direct een vrijblijvende en gratis offerte bij ons aan. In de meeste gevallen krijgt u van ons dezelfde dag nog een persoonlijk advies en/of een passende offerte op maat aangeboden.