Schorten bedrukken of schorten borduren met laagste prijsgarantie!

Schorten bedrukken en schorten borduren met laagste prijsgarantie
Shirtkoning.nl is niet zonder reden al 25 jaar dé textielspecialist van Nederland en België. Ten eerste hebben wij uitsluitend de beste kwaliteitsartikelen in ons assortiment. Ook als het gaat om schorten bedrukken of schorten borduren laten we u graag kennis maken met onze professionele werkwijze. Kwaliteit leveren vinden we nou eenmaal erg belangrijk, evenals het leveren van goede service. Voor ons is de klant écht koning. Ook om de prijs hoeft u het niet te laten, want wij hanteren een laagste prijs garantie. Schorten laten bedrukken of schorten laten borduren doet u dus nergens goedkoper!

Schort Apron 5220  Prijs: 5,20 p/s 

Meer dan 50 stuks op aanvraag


 

 

Kleuren leverbaar: royal-wit-bordo-navy-zwart-rood-bruin-grijs-geel-oranje-paars-groen-donkergrijs-khaki ( andere kleuren op aanvraag )
Materiaal: 240 grams 65% polyester 35% katoen verstelbare nekband en zak op voorzijde
Aantallen: minimaal 10 stuks
Formaat: 71 x 96 cm
Voor bedrukken borduren: klik hier

 

Schort promo apron 5225 Prijs: 3,30 p/s

Meer dan 250 stuks op aanvraag


Leverbaar in de kleuren: zwart, wit, oranje
Materiaal: 100% katoen 110 grams
Minimaal: 10 stuks
Voor bedrukken borduren: klik hier
 

Schort non woven 5245 Prijs: 0,80 p/s

Meer dan 250 stuks op aanvraag


Leverbaar in de kleuren wit, zwart, rood
Materiaal: non woven
Voor bedrukken: klik hier

 

Sloven in drie formaten leverbaar

Sloof apron 5200 formaat 100 x 96 cm Prijs: 6,50 p/s  

Sloof apron 5210 formaat 71 x 96 cm Prijs: 5,20 p/s

Sloof apron 5231 formaat 96 x 120 cm Prijs: 8,00 p/s

Meer dan 50 stuks op aanvraag

Kleuren leverbaar: bordo, zwart, bruin, royal, wit, lichtgrijs, geel, oranje, paars, refexblauw, donkergroen, navy, khaki, rood ( andere kleuren op aanvraag )
Materiaal: 240 grams 65% polyester 35% katoen 
Aantallen: minimaal 10 stuks 
Voor bedrukken borduren: klik hier
 

ONDERSTAANDE ARTIKELEN ZIJN OOK LEVERBAAR, EN ZIJN IN DIV KLEUREN LEVERBAAR ( OP AANVRAAG )
                               Kijk ook even in onze digitale catalogus voor nog meer schorten en sloven
                                                     http://www.top-tex.nl/tabliers-cravates.html

                              Wel even het artikelnummer vermelden van het product (minimaal 10 stuks)
                             Voor meer info bel ons verkoop team 040-2573521 of mail info@shirtkoning.nl
                                                Alle prijzen excl 21% btw (minimaal 10 stuks)

Schorten met logo
Heeft u een leuke foodtruck? Runt u een kookschool? Of heeft u een ander bedrijf waarvoor u een leuk keukenschort ontwerpen wilt? Dan is schorten bedrukken of borduren dé manier om uw personeel van de leukste schorten te voorzien. Bij ons kunt u schorten bedrukken met tekst of logo om het bijvoorbeeld te gebruiken als promo schort. Ook kunt u de schorten gebruiken als horeca kleding. Naast borduren en bedrukken met logo, behoren foto’s of een tekst naar uw keuze natuurlijk ook tot de mogelijkheid.
 
Onze schorten zijn natuurlijk niet alleen voor bedrijven te bestellen. Ook als particulier kunt u bij ons slagen om schorten te laten bedrukken of borduren. De leukste of gezondste dingen koken is helemaal hot tegenwoordig. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de keuken wordt gezien als de centrale plaats in een woning. Mooie schorten zullen veel plezier geven in de keuken. Een schort met naam is bijvoorbeeld leuk voor kinderen. Bedrukte schorten zijn zowel mooi als praktisch want deze zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Voor particuliergebruik zijn ze dus ideaal om thuis te dragen, op familiefeestjes of voor het gezellig koken met uw vriendenkring. Eén ding is zeker, met uw eigen unieke bedrukte schorten wordt het koken echt een feest!
 
Schorten bestellen
Bij Shirtkoning.nl kunt u niet alleen terecht voor grote aantallen m.b.t. keukenschorten bedrukken / borduren, wij nemen uw bestelling al aan vanaf een kleine oplage van 10 artikelen. Wij leveren goedkope schorten vanaf een prijs per stuk vanaf 0,80€. Voordelig uw keukenschort bedrukken doet u dus bij Shirtkoning.
 
Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan om zelf te ontdekken hoe goedkoop wij u onze producten en diensten kunnen aanbieden. Over het algemeen krijgt u dezelfde dag nog uw gevraagde offerte toegestuurd. Bij vragen staat ons verkoopteam graag voor u klaar om u telefonisch te woord te staan. Mailcontact is uiteraard ook mogelijk.