T-shirts borduren in alle soorten, kleuren en maten!

T-shirts borduren bij Shirtkoning

Wilt u t-shirts laten borduren voor bedrijven, verenigingen, evenementen, school of sportdagen? Met een logo of tekst op een t-shirt kunt u de naamsbekendheid namelijk verhogen! Het borduren van t-shirts is een bewerking met naald en draad, direct op het t-shirt. Het heeft een duurzame uitstraling en is slijtvast.

Waarom t-shirts borduren?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor t-shirts borduren met een tekst of naam. Een reden kan bijvoorbeeld zijn dat u meer naamsbekendheid wil opbouwen voor een bedrijf of vereniging door het logo op een t-shirt te borduren. Bedrijfskleding kunnen wij borduren met een logo, naam of tekst. Ook is het een idee om een t-shirt te borduren voor een familiedag, zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis kan gaan. Bij sportevenementen kan het ook heel handig zijn om teams te maken. Misschien wilt u zelfs het logo of de naam van een sponsor op het t-shirt borduren. Een logo borduren op kleding is een goed idee, omdat u hiermee voor goede kwaliteit kiest en het een duurzame uitstraling heeft.


Welke shirts kunnen wij u aanbieden:
 

Unisex t-shirts borduren t-shirts laten borduren

Voor langdurig gebruik, deze unisex shirts zijn van zeer goed kwaliteit en in veel kleuren leverbaar, tevens zeer goed te laten borduren.  
 

Heren t-shirts borduren Heren t-shirts borduren

Voor heren is er een mooi heren t-shirts om te laten borduren, ook dit v-hals t-shirt is in veel kleuren leverbaar
 

Dames t-shirts borduren Dames t-shirts borduren

Een mooi assortiment te borduren duurzame dames t-shirts in veel kleuren leverbaar met vrouwelijke pasvormen. Van slim tot regular fit. 

Kinder t-shirts borduren Kinder t-shirts borduren

Onze kinder t-shirts zijn in div kleurer leverbaar. Voor iedere schooldag, excursie of sportevenement maken wij kinder t-shirts met borduring naar wens!

Organic t-shirts borduren Organic t-shirts borduren

Met de aanschaf van Fair trade t-shirts ( organic t-shirts ) stimuleert u een eerlijke internationale handel. Daarom borduren wij voor u deze gecerticifeerde organic t-shirts, vervaardigd van 100% biologisch katoen  in div kleuren leverbaar
 

Heren v-hals t-shirts borduren Heren v-hals t-shirts borduren

Voor heren is er een duurzame heren v-hals t-shirts om te laten borduren, in div kleuren leverbaar

Dames v-hals t-shirts borduren Dames v-hals t-shirts borduren

Voor dames is er een mooie dames v-hals t-shirts om te laten borduren, in div kleuren leverbaar.

 

Op welke plek moet het t-shirt geborduurd worden?

T-shirts kunnen op meerdere plekken geborduurd worden en hierin zijn wij ook erg flexibel. Veel voorkomende plekken om het t-shirt te borduren, zijn de linker- of rechterborst. Dit zijn ook opvallende plekken op een t-shirt, waardoor het logo goed duidelijk is. De afmeting van het logo ligt op de borst tot maximaal 8 tot 10 cm. Een andere plek voor t-shirts borduren is de rug. De borduring is hier vaak een stuk groter, waardoor het breed op de rug kan en nog meer opvalt. Het is ook mogelijk om op een mouw te borduren, maar dit wordt vaak enkel gebruikt voor een bedrijfsnaam of verenigingsnaam. Alle mogelijkheden kunt u bespreken met het team van Shirtkoning. Samen kunnen wij er een mooi geborduurde t-shirt voor u van maken.

Soorten en merken

Shirtkoning kan t-shirts borduren van de merken Fruit of the Loom, Gildan, B&C, Santino, Kariban, Rom88, Continental, Newwave, Stedman, Bella, Anvil, Lemon&Soda en Slazenger. Bij ons kunt u slagen voor dames t-shirts, heren t-shirts en t-shirts voor kinderen.  Daarbij heeft u keuze tussen t-shirts met ronde hals of t-shirt V-hals, korte mouw of lange mouw. Als u grotere aantallen besteld, betaald u uiteraard een lagere prijs voor het t-shirt borduren, maar ook kleine oplages kunnen wij scherp aanbieden. Mocht u ergens een lagere prijs vinden, neem dan gerust contact met ons op, want wij hanteren altijd de laagste prijsgarantie.

Service bij t-shirts borduren van Shirtkoning

Wilt u t-shirts borduren? Bij ons kunt u goedkope t-shirts bedrukken of borduren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor t-shirts borduren aan. Bij Shirtkoning kunt u eenvoudig online bestellen en rekenen op een snelle levering. Wij zijn erg flexibel en leveren in heel Nederland! Als u vandaag u geborduurde t-shirts besteld, heeft u deze binnen 10 werkdagen in huis. Is dit nog niet snel genoeg en wilt u de t-shirts eerder ontvangen? Dat is geen probleem, want u kunt voor een spoedlevering kiezen. Dit brengt geen extra kosten met zich mee, maar hiervoor dient u contact op te nemen met één van onze medewerkers. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor t-shirts bedrukken. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen! Borduren of bedrukken is geen probleem voor ons.