Paraplu bedrukken in ieder gewenst model | Vraag gratis je offerte aan!

Paraplu bedrukken

Paraplus laten bedrukken met logo? Dat kan nu bij Shirtkoning.nl. Dit is het adres waar u voordelig en snel uw textiel laat bedrukken. Shirtkoning heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de textiel druk en we doen het nog met dezelfde passie als toen we begonnen. Shirtkoning.nl is zowel in Nederland actief als in België. Trots zijn we op het feit dat ons klantenbestand bestaat uit 10.000 tevreden klanten. We hebben ze blij kunnen maken met een paraplu met bedrukking, bedrukte polo shirts, bedrukte jassen of een van onze andere textiel bedruk diensten. Wil je er als team goed voor de dag komen? Laat bij ons spullen bedrukken met uw logo. Een paraplu bedrukken met logo is nergens goedkoper en die garantie geven we u.

 

                              Klik op de paraplu die u zoek, voor de kleuren ( minimaal 10 stuks )

                                                      Aantallen vanaf 250 stuks op aanvraag 

                                                                GOLFPARAPLU

                                      

Golfparaplu 102 cm GA303 Prijs: 2,70 p/s                             Golfparaplu 102 cm GP35 Prijs: 3,65 p/s

 

                                       

  Paraplu 102 cm LA15 Prijs: 3,00 p/s                               Golfparaplu 130 cm GP1 Prijs: 4,10 p/s 

 

                                                       STORMPARAPLU

                                                                                

Stormparaplu 102 cm LA17
Prijs: 5,25 p/s 
                                                                                         Stormparaplu 130 cm GP52 
                                                                                                                 Prijs: 6,85 p/s

 

                                            

     

Stormparaplu vouw 100 cm LGF202                      Stormparaplu vouw 100 cm ( automaat ) LGF400
Prijs: 4,20 p/s                                                             Prijs: 7,35 p/s

                                    
 

                                                    HART PARAPLU STORM

                                                                     

                                                      Hartparaplu 78 cm LR8 Prijs: 10,55 p/s

 

Zoekt u een andere paraplu? Shirtkoning kan alle modellen leveren!

                                                    OOK CUSTOM MADE VANAF 250 STUKS    Vraag naar de mogelijkheden bij ons verkoop team 040-2573521 of mail ons info@shirtkoning.nl

Soorten paraplus

U kunt het zo gek niet bedenken of Shirtkoning heeft wat u zoekt. Zit uw keuze er niet bij, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerker. Shirtkoning beschikt over een ruim assortiment goedkope paraplus maar tevens ook speciale paraplus. Denkt u hier bij aan de praktische storm paraplus van zeer hoge kwaliteit. Deze storm paraplu is wel tegen een windvlaagje opgewassen. Ze gaan automatisch open en hebben een houten handvat. Dit maakt ze kwalitatief hoge paraplus met een elegante uitstraling.

Golf paraplu

Paraplus zijn populaire relatiegeschenken voor trouwe klanten of om weg te geven als gratis sample aan potentiële klanten. De golf paraplus zijn hier een goed voorbeeld van. De golf paraplus zijn bedoelt om als promotie weg te geven om uw bedrijf nog meer exposure te geven. Het is een iet wat goedkope paraplu die al in kleine oplage te verkrijgen is. Perfect voort relatiegeschenken dus.

Speciale paraplus

Zit uw voorkeur er niet bij? We hebben nog een groot aantal speciale paraplus die op aanvraag te bestellen zijn. Zoekt u bijvoorbeeld een opvouwbare paraplu? Een doorzichtige paraplu? Een grote paraplu? Dit is allemaal mogelijk in overleg met Shirtkoning. Offerte aanvragen op maat? Neem contact op met Shirtkoning.nl. De offerte is geheel vrijblijvend en u kunt de dag van de aanvraag nog uw offerte verwachten.

Persoonlijke paraplu

Bent u die standaard paraplus zat? Wilt u uw hele eigen paraplu? Ga voor de unieke ervaring door je eigen paraplu te ontwerpen. Let daarbij op wat uw wensen zijn. Wilt een metalen frame of een frame van hout? Wilt u een kunststof handvat of een handvat van hout? Alles is mogelijk, zolang u er minimaal 250 afneemt. Neemt u gerust even contact op om te kijken wat voor u de beste keuze is. Onze medewerkers staan u graag te woord. We hebben niet voor niets al 10.000 tevreden klanten.

Service

We zorgen dat de paraplus die u besteld snel geleverd wordt tegen een betaalbare prijs. Dus zoekt u goedkope paraplus dan zit u bij Shirtkoning altijd goed. Toch liever polo shirts laten bedrukken? Bij Shirtkoning is het mogelijk. Of u nu besteld op zakelijk vlak om te fungeren als gratis sample of als particulier voor vrije tijd bestedingen, bij Shirtkoning zit er veel rek in de oplagen. Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met Shirtkoning.nl voor een factuur op maat.