Windjacks bedrukken? Gevoerde en/of ongevoerde windjacks mogelijk!

Maak hier uw keuze welk windjack

                                 
Windjacks ongevoerd                                             Windjack gevoerd

Prijs: 6,90 p/s                                 Prijs: 20,15 p/s


Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor windjacks bedrukken door Shirtkoning.nl. Ten eerste zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in zowel Nederland als België. Dat betekent dat wij in het bezit zijn van veel kennis en ervaring hebben als het gaat om windjacks bedrukken. Voor ons is de klant koning en dat ziet u onmiddellijk terug in de uitstekende service die wij verlenen. Last but nog least krijgt u bij ons altijd te maken met de laagste prijsgarantie. Windjacks bedrukken doet u dus nergens goedkoper! 

Met windjacks van Shirtkoning.nl hebben u en uw werknemers geen enkele reden meer om niet naar buiten te gaan. Onze windjacks beschermen namelijk optimaal tegen wind en zijn daarnaast ook waterafstotend. Regen vormt dus ook geen enkel probleem voor onze kwalitatief uitstekend goede windjacks. Ze zijn erg geschikt om mee te wandelen, fietsen of andere activiteiten mee te ondernemen. Doordat de windjacks ongevoerd zijn, zijn ze zowel in het warmere als koudere seizoen te gebruiken. In de zomer kunt u het windjack goed dragen over uw t-shirt, terwijl u in de winter er een lekker warme trui onder kunt dragen. Zowel voor heren als dames hebben we een uitgebreide collectie windjacks in een veelheid aan kleuren en diverse maten. Windjacks bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is een uitstekend idee voor promotionele doeleinden. 

De windjacks in ons assortiment zijn zowel door particulieren als bedrijven te bestellen vanaf een minimale afname van 10 stuks. Wilt u windjacks bedrukken, dan wilt u uiteraard ook dat ze snel geleverd kunnen worden. Wij hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Bent u geïnteresseerd geraakt, dan is het een goed idee om eens een offerte bij ons op te vragen. In de meeste gevallen krijgt u van ons dezelfde dag nog de gevraagde offerte toegestuurd. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor al uw vragen. Wij denken graag met u mee om u te voorzien van professioneel advies!