Windjacks bedrukken? Gevoerde en/of ongevoerde windjacks mogelijk!

Maak hier uw keuze welk windjack

                                 
Windjacks ongevoerd                                    Windjack gevoerd

Prijs: 6,90 p/s                                         Prijs: 20,15 p/s

Laagste prijsgarantie

Wilt u een windjack bedrukken met logo? Zoek dan niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in kleding bedrukken en zijn daarom ook een uitermate geschikte keuze voor het bedrukken van windjacks. Wij leveren bedrukte windjacks van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. U heeft al een windjack vanaf een prijs per stuk van €6,90. Wij hebben een laagste prijsgarantie, dit betekent dat u nergens goedkoper uit bent!

Onze te bedrukken/borduren windjacks

De standaard ongevoerde windjack die wij bedrukken is de Sirocco van het merk B&C. Dit merk richt zich op kleding die zowel gebruikt kan worden als promotiekleding, bedrijfskleding en voor eigen plezier. De jas is zo ontworpen om de impact en zichtbaarheid van uw opdruk het best naar voren te laten komen. De windjacks van B&C zijn dus uitermate geschikt om bedrukt of geborduurd te worden. U kunt de bedrukkingen of borduringen zo gek niet bedenken en wij regelen het. Onze specialisten beschikken over de juiste vaardigheden en ervaring om een windjack naar wens te bedrukken met uw logo, tekst of een andere opdruk.
 
De B&C Sirocco Windjack heeft een klassieke uitstraling en is voorzien van een capuchon met koord in de kraag. De jassen zijn wind en waterdicht. Doordat de B&C Sirocco ongevoerd is, is dit een prettige jas om in te werken of om andere activiteiten mee te ondernemen. De jas is namelijk licht en u zal het niet snel te heet krijgen.
 
De windjacks zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wij hebben heren jassen, dames jassen en kinder jassen. Door het grote aantal kleuren kunt u de jas kiezen die het best bij de huisstijl van uw organisatie past. Een bedrukte jas is leverbaar in de maten: S t/m XXL.

Bedrukte windjacks bestellen

Naast jassen bedrukken behoort jassen borduren ook tot de mogelijkheid. Om de windjacks te laten bedrukken en borduren hanteren wij een minimale afname van 10 stuks en op aanvraag kunnen wij meer dan 50 stuks leveren.
 
Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan. In de meeste gevallen krijgt u de zelfde dag nog een offerte op maat. Wij streven naar een snelle levering van de bedrukte windjacks. Bij ons is de standaardlevering maximaal 10 werkdagen. Neem voor spoedlevering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.